Gezondheidscentrum De Hampoort biedt optimale eerstelijns zorg (fysiotherapie, psychotherapie, maatschappelijk werk en diëtetiek) aan de inwoners van en rondom Grave. Wij bieden een compleet zorgaanbod onder hetzelfde dak, in het centrum van Grave.

Onze kernwaarden:

  • Professioneel en deskundig
  • Samen/gelijkgestemdheid
  • Toegankelijk
  • Klantgericht/klantvriendelijk 

Onze visie:

De Hampoort is een professioneel en allround gezondheidscentrum met korte en duidelijke lijnen. Door goede onderlinge samenwerking streeft het gezondheidscentrum ernaar de meest optimale zorg te bieden.

We bieden onze rugpatiënten een behandeling die persoonlijk op u is afgestemd en volgens de laatste wetenschappelijk en klinische inzichten.

U bent met uw rugklachten in goede handen.

Monique de Wit rugpijn Fysiotherapie Grave

Monique de Wit

Monique de Wit, praktijkeigenaar

Gezondheidscentrum de Hampoort

Als praktijkeigenaar en manager van het gezondheidscentrum wil ik vanuit de behoefte van onze patiënten al mijn collega’s sturen, steunen en begeleiden!
Veel plezier beleef ik aan deze taak die vele aspecten van het omgaan met mensen met zich meebrengt. De omgang en communicatie met de mens in zijn of haar omgeving heeft mij het vak als fysiotherapeut laten kiezen. Ook als manager probeer ik daar inhoud en vorm aan te geven.

David de Koning

David de Koning

David de Koning, Algemeen fysiotherapeut
Rugspecialist

Als algemeen fysiotherapeut heb ik uitgebreide kennis en vaardigheden om verschillende klachten aan het bewegingsapparaat te behandelen.

Daarnaast heeft het rug gebied mijn speciale interesse.  Ik heb mezelf middels scholingen extra bekwaamd in de wervelkolom en alle structuren daarom heen. Graag wil ik u helpen bij uw rugklachten en het optimale herstel van uw rugprobleem.

Sluit Menu